24 Jan 2013

Stottercafé Gent: Gents Stottercafé blikt vooruit naar Wereldstottercongres 2013

Het tweede Gents Stottercafé blikt vooruit naar het Wereldstottercongres, dat in juni 2013 in Lunteren (Nederland) plaats vindt.
Om de twee jaar is dit congres een internationale ontmoetingsplaats voor mensen die stotteren, mensen uit hun directe omgeving en therapeuten. Binnenkort dus op een boogscheut van hier en dus reden te meer om Richard Bourgondien en Maartje Borghuis uit te nodigen.
Beiden zijn bestuurslid bij Demosthenes, de Nederlandse Stottervereniging, die deze tiende editie van het Wereldstottercongres organiseert. Zelf namen Richard en Maartje deel aan de Wereldstottercongressen in Kroatië (2007) en Argentinië (2011). En maar al te graag komen ze je vertellen wat je op dit Wereldstottercongres mag verwachten! Neem alvast een kijkje op www.stuttering2013.com.

De lezing begint om 20.00 u. Daarna vinden we elkaar aan de bar om gezellig bij te kletsen.

Datum:
24 Jan 2013