Samenwerkingen

Nationtaal

VVL (Vlaamse Vereniging voor Logopedisten)

Vlaamse Vereniging voor Logopedisten.

Logopedia

Internationaal

APB

Wij werken samen met onze Belgische zustervereniging APB (Association Parole Bégaiement Belgique). Zij vertegenwoordigen de Franstalige kant van België (Wallonië + Brussel).

ELSA

BSV is lid van ELSA (European League of Stuttering Associations), de Europese organisatie die alle nationale organisaties vertegenwoordigt.

ISA

BSV is lid van ISA (International Stuttering Association), de wereldwijde stotterorganisatie, die om de 3 jaar een wereldcongres organiseert.

In 2013 zal dit in Nederland doorgaan. Zie de website van Wereldcongres 2013 voor meer informatie.

Internationale contacten

BSV heeft goede contacten met internationale organisaties, zoals BSA (British Stammering Association, The Dominic Barker Trust (UK).

Wij zijn ook elk jaar aanwezig op de Nordic Conference (jaarlijkse samenkomst van de Scandinavische landen).